Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Nattguidningar 30/7-20/8

En visning av hällristningarna i ficklampans sken är en upplevelse utöver det vanliga. På natten i släpljuset sken stiger ristningarna ut ur stenen och blir tydligare och mer detaljerade än på dagen.

Under visningen berättar guiden om de tre tusen år gamla bilderna, om de människor som ristat bilderna och deras värld. En stark och suggestiv upplevelse som tar oss genom tid och rum. Klä dig varmt och oömt inför ett nattligt äventyr på hällarna, och tag gärna med en ficklampa för att göra egna utforskningar i mörkret.

Guidningen sker 30 juli, 6, 13 och 20 augusti. Vi möts vid Vitlycke museum kl. 22.00 och åker vidare till hällristningsplatsen. Transporten till och från hällristningen sker på egen hand.

Förboka i receptionen eller ring 010-441 43 10.

Pris per person: 150 kr/person, barn/ungdom (12-17 år): 75 kr/person. Du betalar antingen i förskott i museets reception eller till guiden när du kommer. Klicka här för att boka online.

Senast uppdaterad: 2020-02-25 11:25