Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Föreläsning - 10 oktober

I den här historiska vandringen tittar vi in i norra Bohusläns unika matkultur, med dess närhet till hav och skog, och lär oss mer om råvarorna som följt oss sedan bronsåldern.

Marina och lokala råvaror - ur ett historiskt perspektiv - 10 oktober kl 11.00

Miriam Ekeholt är en krögare från Strömstad som jobbat med hållbarhet och mat i 15 år. Hon arbetar som lärare vid Grebbestads folkhögskola, och undervisar i marina och närproducerade råvaror. I den här historiska vandringen tittar vi in i norra Bohusläns unika matkultur, med dess närhet till hav och skog, och lär oss mer om råvarorna som följt oss sedan bronsåldern. 

Begränsat antal platser, föranmälan på 010-441 43 10

Café Bronze håller öppet med servering av råvaror som knyter an till föreläsningen. 

imageh2bsa.png
Senast uppdaterad: 2021-09-23 10:19