Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Fototävling

Fossumkvinnan med en gammeldags kamera runt axeln

Var med i vår fototävling! Under hela sommaren kan du skicka in dina fina, spännande, konstiga foton till oss på Vitlycke museum. Under hösten blir fotona till en digital utställning och några kommer att tryckas till vykort! Vi ser fram emot era bidrag.

Anmäl dig till fototävlingen här 

Fotona ska föreställa någon av hällristningarna i världsarvet, museibyggnaden eller bronsåldersgården, inte föreställa människor och vara i högupplöst format. Det är möjligt att skicka in bidrag mellan den 15 april och 30 september. Under hösten och vintern kommer fotona att visas i en digital utställning och de vi gillar allra mest kommer att tryckas till vykort som säljs i butiken, Rock Art Shop. En utvald vinnare kommer även att belönas med ett presentkort i vår butik på 500:-.

Villkor och tekniska krav:

  • Fotot/fotona ska vara tagna av dig eller annan namngiven person som godkänt att du skickar in dessa.
  • Fotot/fotona ska vara högupplösta (gäller idag de flesta digitala kameror och mobiltelefoner) och i formaten: JPEG eller PNG
  • Det får inte finnas identifierbara människor på fotona.
  • Västra Götalandsregionen är arrangör av tävlingen. Genom att delta i tävlingen godkänner deltagare att Västra Götalandsregionen erhåller en exklusiv rätt att fritt använda, publicera, tillgängliggöra, omarbeta och framställa exemplar av bilder som tävlande lämnar in samt i övrigt använda bilden inom Västra Götalandsregionens verksamhet. Västra Götalandsregionen kommer enligt god sed ange namn på fotograf vid publicering.
  • Vinnande bilder kommer av Västra Götalandsregionen användas för produktion av vykort för försäljning. Tävlande godkänner detta samt att den tävlande inte har rätt till någon ekonomisk ersättning i anledning av denna försäljning.
Senast uppdaterad: 2022-05-11 14:06