Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Vinter med sångensemblen Amanda

Sångensemblen Amanda

Välkommen på julkonsert på Vitlycke museum med sångensemblen Amanda. Ida serverar julbord i restaurang Bronze från 17.00. Kl. 19.30 börjar konserten.

Vi lever i en del av världen där det senare blir mörkt. Mörkret varar länge och det sätter sin prägel på oss, får oss att söka varandra och värmen i gemenskap. Vi i Sångensemblen Amanda vill med vårt besök i Vitlycke få publiken att känna kylan och mörkret men också få syn på det som gör oss till varandras värmande gemenskap. Vad är det? En jacka som hängs på en huttrande främlings axlar? Att gå tillsammans in i något okänt? En klang av röster som får solen att gå upp igen? Vi vill besjäla och besjunga vintern, mörkret, ljuset och människorna som lever däri.

Tisdag 10 december klockan 19.30 på Vitlycke museum

Entré: 100 kronor som betalas med kort eller Swish vid entrén. OBS! Föranmälan är öppen 4–10/12, ring 0525-180 00, för att boka din plats. 

Idas julbord i restaurang Bronze

Ida öppnar restaurangen kl. 17.00. Hon dukar upp ett härligt julbord med det godaste av julklassikerna. Kostnaden är 350 kr och inklusive julmust och massor av julgodis. Ingen anmälan till julbordet.

Senast uppdaterad: 2019-11-04 08:32