Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Örtvandring 1/6

Kursledarna i en skog

Den första juni får vi besök av Örtahäxan och Trollgubben som kommer berätta om hur vi kan leva i och med naturen och vad vi kan använda till mat och medicin, då som nu. Vi går ut, smakar och doftar på den underbara natur vi lever i, sitter ner i Vitlyckes örtagård.

En heldag med naturkrafternas magi helt enkelt. Workshopen som följer denna vandring är avgiftsbelagd och anmäls per telefon. Workshopen består av att koka och tillaga det vi tillsammans hittat i området kring museet.

Dagen görs tillsammans med Anna-Schizandra Strandberg och Majoy Österlund, Studiefrämjandet Uddevalla & Norra Bohuslän i samarbete med Vitlycke museum.

Program för dagen

Kl 10.00-10.30. Kortare föreläsning i Hörsalen. Gratis för Alla.

Kl 10.30-11.30. Örtvandring ute i naturen i och kring Bronsåldersgården, örtagård och offermosse. Max 15 personer, Gratis.

Lunch (Tag med egen)

Kl 13.00-15.00. Workshop. Max 15 personer. 100:-/deltagare anmälan görs till 010-441 43 10 Betala på plats, vi tar emot kontant dock helst Swish.

Detta evenemang är ett samarbete mellan Vitlycke museum och Studiefrämjandet.

Varmt välkomna!

Senast uppdaterad: 2019-05-07 16:10