Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Säsongöppning och påskprogram 18-22/4

Magikerna Gaston och Caligari.

På granithällarna i Tanums världsarv hittar du allt från schamaner och krigare till solsymboler och gåtfulla skepp. Hällristningarna är en magisk upplevelse för alla åldrar – inte minst nu i påsk när vi bjuder in till en interaktiv föreställning med de kända tv-trollkarlarna Gaston och Caligari.

Den 20 och 21 april får vi se bekanta ansikten, Caligari kommer på besök men tillsammans med mästaren Gaston och bjuder på en spännande föreställning. Utöver dessa magiska föreställningar är  ”Jakten på bronsäggen” tillbaka i ny skrud. Hitta äggen och lös koden så får ni en present från vårt stora påskris.

Caligari tror att det är vanlig dag på jobbet som lärling till mästermagikern Gaston. Plötsligt får han veta att det är dags för hans oförberedda prov i trolleri. Det är dags för Caligari att bli lärling av sjunde graden! Möt de populära TV-magikerna Gaston och Caligari i ett klurigt interaktivt äventyr där du får vara med och bestämma om Caligari klarar testet eller ej. Ca 40 min. Från 4 år. Ingen föranmälan behövs.

Museet är öppet 18-22 april 10.00-16.00.

Program påskafton och påskdagen 20-21 april:
Jakten på Bronsäggen: 10.00 – 16.00
Guidad tur av Vitlyckehällen: 11.00 - 11.30
Lärlingsprovet med Gaston och Caligari: 13.00

Café Bronze har öppet hela påskhelgen. Kolla in här vad de erbjuder:

Varmt, varmt välkomna skall ni vara!

Senast uppdaterad: 2019-01-28 14:42