Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om Vitlycke museum och corona

Vitlycke museum har öppet som vanligt, men tyvärr är utställningarna stängda på grund av covid-19, även antalet samtidiga besökare i reception och butik, samt café är begränsat.

Hur påverkas Vitlycke museum

• Utställningarna inomhus är stängda.
  • Begränsat antal besökare i museibyggnaden.
  • Ingen kontanthantering i butik och café.
  • Caféet har separat ingång och begränsat antal platser.

Även våra programpunkter och visningar kan komma att påverkas. Vi utvärderar löpande om våra arrangemang ska genomföras eller inte utifrån Folkhälsomyndighetens information till arrangörer av evenemang.

Du som är frisk är välkommen att besöka museet, men var extra noga med handhygien och tänk på att hålla avstånd till andra besökare. Är du inte frisk så vill vi att du avstår ditt besök av hänsyn till dina medmänniskor.

Vill du hellre uppleva museet digitalt så kan du följa oss på sociala medier.

Klicka här för att komma till Vitlycke museum på Facebook.

Klicka här för att komma till Vitlycke museum på Instagram.

Senast uppdaterad: 2020-09-01 16:45