Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information med anledning av coronaviruset/covid-19

Som en följd av covid-19 och regeringens beslut om större sammankomster ställer Västra Götalandsregionen (VGR) in möten och evenemang med fler än 500 deltagare. Vitlycke museum kommer att öppna till påsk som tänkt, men begränsar besökarantalet till max 500 samtidiga besökare i de publika ytorna.

Vi räknar antalet besökare och säkerställer att det inte överstiger 500 personer i byggnaden samtidigt – denna siffra inkluderar både personal och besökare.

Programpunkter och visningar genomförs som vanligt om inget annat kommuniceras via museets hemsida.

Vi utvärderar löpande om våra arrangemang ska genomföras eller inte utifrån Folkhälsomyndighetens information till arrangörer av evenemang.

Vid frågor om specifika verksamheter, kurser eller arrangemang vänd dig direkt till www.vitlyckemuseum.se.

Senast uppdaterad: 2020-03-20 10:07