Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Besök Vitlycke museum

Välkommen till Vitlycke museum - mitt i Tanums världsarv! Här kan du uppleva hällristningar i världsklass och göra en tidsresa till bronsålderns värld. Gå med guide eller vandra mellan hällarna och bronsåldersbyggnaderna på egen hand. De vackra lokalerna på Vitlycke museum är utmärkta konferenslokaler. Här finns också Rock art shop med sitt spännande utbud och restaurangen som erbjuder alla besökare lunch, goda smörgåsar och bakverk.

Café Bronze

Är du sugen på god fika i en vacker och avkopplande miljö? Besök då Café Bronze där du kan avnjuta din mat och samtidigt blicka ut över världsarvet!

Rock Art Shop

I den vackra museibyggnaden hittar du butiken Rock Art Shop med många fina och spännande souvenirer och presenter. Du får inte missa vårt stora utbud av böcker.

För researrangörer

Tanums världsarv och Vitlycke museum är populära resmål. Vill ni arrangera en bussresa hit så finns all information ni behöver här. Varmt välkomna!

Våra visningar

Våra visningar vänder sig till såväl privatpersoner som företag, bussresearrangörer och skolor. Här kan du läsa om alla våra erbjudanden - från den korta introduktionen, till längre guidningar som går på djupet.

KARTA

Senast uppdaterad: 2016-10-31 15:47