Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Rock Art Shop

I den vackra byggnaden på Vitlycke museum hittar du butiken Rock Art Shop, som erbjuder ett stort urval av genomtänkta produkter med känsla för historia.

Vi har låtit den 3000-åriga hällristningskonsten inspirera till hantverk och produkter med hållbara material och kvalité i fokus. Hos oss hittar du smycken, textilier, keramik och glas med historisk koppling men också samtida design från välkända varumärken. Se ett urval av våra produkter ovan. Här kan du botanisera i hyllorna och upptäcka böcker om arkeologi, bronsålder, odling, geologi, hantverk och såklart barnböcker med mera. Vi har litteratur på flera språk, och vi som jobbar i butiken är flerspråkiga. En del av våra produkter är tillverkade i gamla tekniker och specialdesignade för oss. I butiken finns lokala producenter och formgivare från trakten representerade.

När du handlar i vår butik stödjer du Vitlycke museum.

Butiken har samma öppettider som museet.

Tyvärr är det inte möjligt att beställa våra produkter via internet, men titta gärna in!

Välkommen!

Lystring författare och hantverkare!

Om du har produkter som du tror skulle passa in i vårt sortiment så kontakta butikens inköpare:

Karin Spindel, 010-441 43 11, karin.spindel@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2016-11-04 16:05