Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Rock Art Shop

Filtar, bronsfiguriner och höstiga varor

I vår vackra byggnad på Vitlycke museum hittar du butiken Rock Art Shop. Den erbjuder ett stort urval av genomtänkta produkter med känsla för natur och historia.

Vi har låtit den 3000-åriga hällristningskonsten inspirera vårt utbud av produkter och hantverk.

Butiken är kontantfri från 2024

I butiken hittar du smycken, textilier, keramik och glas med historisk koppling, men också samtida design från välkända varumärken. Vi fokuserar på att erbjuda produkter i naturvänliga material, god kvalité och har ambition att inkludera närproducerade varor som livsmedel och hantverk.

Tyvärr är det inte möjligt att beställa våra produkter via internet, men titta gärna in vid ditt nästa museibesök, då butiken har samma öppettider som museet.

Hos oss i butiken kan du även botanisera i hyllorna och upptäcka böcker om arkeologi, bronsålder, odling, hantverk och såklart barnböcker. Vi har litteratur på ett flertal språk i vårt utbud, då vi vill erbjuda service för alla våra besökare från världen över.

Vi som jobbar i museets butik är flerspråkiga och hjälper er i butiken, samt att guida er vidare till de olika besöksmålen i världsarvsområdet. Har du några frågor hör gärna av dig till oss så ska vi göra allt vi kan för att hjälpa dig.

Genom att handla i vår butik stödjer du Vitlycke museums verksamhet.

Välkommen!

Lystring författare och hantverkare!

Om du har produkter som du tror skulle passa in i vårt sortiment så kontakta butikens inköpare:

Karin Spindel, 0706-16 19 17, karin.spindel@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2024-05-23 09:30