Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Run like häll 23/9

Nu är det äntligen dags för årets upplaga av Run like häll! Den 23 september 2023 ger vi oss ut för att upptäcka Tanums världsarv så kom och svettas, spring och känn historiens vingslag med oss.

Tänk att få springa på stigar bland hällristningar och kvarnruiner, mitt i ett av UNESCOs världsarv! Nu är det dags för trailloppet Run like häll. I september ger vi oss ut på banor som går genom Tanums världsarvsområde och där varje steg ekar 8000 år tillbaka i tiden.

Anmäl dig här!

Mer information finns i inbjudan som du hittar HÄR.

Klasser: 

Ca. 10 km – ett varv på en bra bana för alla som vill pröva på traillöpning. Banan varvar mellan stigar, asfalt och grästerräng. Terrängen är måttligt platt, med några mindre höjdskillnader.
Start och mål är vid Vitlycke museum. Det finns en vattenstation längs banan, vid Lövåsen samt start/målområde.

 

Ca. 12 km – ett varv på en vacker bana genom Tanums världsarvsområde. Banan varvar mellan stigar, asfalt och grästerräng. Terrängen är måttligt platt, men har en kraftigare stigning vid Sotetorpberget.
Start och mål är vid Vitlycke museum. Det finns en vattenstation längs banan, vid Lövåsen samt start/målområde.

Åldersgräns: Åldersgräns 18 år, el. målsmans intygande. Allt deltagande sker på egen risk.

 

Resultat föregående år

Tävlingsledare: Emma Backelin.
Vid frågor maila: emma.backelin@vgregion.se 


Senast uppdaterad: 2023-11-16 15:38